Helse og prestasjon AS

Webdesign, programmering, brukerportal, foto & video, markedsføring

Vi i Temper Media AS er stolte av å ha jobbet med Helse og prestasjon AS for å designe og utvikle deres topp moderne nettside og kursportal. Vårt team samarbeidet tett med Helse og prestasjon AS for å sikre at den nye nettsiden møtte alle deres behov og forventninger.

Bakgrunn

Prosjektet ble igangsatt med en avtale mellom Temper Media AS og Helse og prestasjon AS, hvor omfanget av arbeidet og forventede leveranser ble spesifisert. I tillegg til å designe og utvikle nettsiden, var vi også ansvarlige for å integrere en sømløs betalingsløsning som tillater enkel og sikker betaling for besøkende som kjøper et kurs på nettsiden.

Design

Designprosessen vår var gradvis, og vi brukte primært HTML, CSS, Illustrator og Photoshop for å utvikle nettsidens utseende og design. Designprosessen bestod av mye research for å forstå besøkendes brukermønster og hva som var viktig for Helse og prestasjon AS. Det var også viktig for oss og Helse og prestasjon AS at det skulle være lett å skjønne hva deres tjenester gikk ut på, hvem som trengte det, og hvordan de enkelt kunne få tilgang til kursene sine.

Funksjonalitet

Vi sørget også for at nettsiden til Helse og prestasjon AS var funksjonell og hadde rask innlastningstid på under 3 sekunder. I tillegg la vi inn avansert funksjonalitet som gjør det mulig for besøkende å se hvor langt de har kommet i kurset, kommentere videoene, ta quizer og interagere med kursholder Markus Haugen.

På første side/hjemmesiden kan har brukere mulighet til å kjøpe kursene. Vi har også laget en rekke pakketilbud som du kan se på https://www.helseogprestasjon.no/produkter. Kjøper du et kurs eller en kurspakke for du umiddelbart tilgang.

Her har en bruker kjøpt premium kurs pakke og fått meg tre av Markus Haugen sine kurs. Vi lagde et design som gjør det enkelt for brukerne og se hvor langt de har kommet på kursene, hvor de enkelt kan trykke seg inn på kursene.

Nå har den besøkende trykket på "Alt om styrketreningskurset". Her kan brukeren se alle videoene, lese litt om kurset og få full oversikt over videoene de har sett. De kan gå tilbake til tidligere videoer eller skrolle seg ned til enda flere videoer.

Det er også lagt inn en funksjon for å legge inn kommentarer hvor kunder kan legge igjen en tilbakemelding og Markus kan svare folk som har spørsmål.

Foto og video

Vi produserte også en rekke videoer og bilder som fremhevet Helse og prestasjon AS sine produkter og tjenester. Disse ble integrert på nettsiden og i kursportalen, og hjelper besøkende med å forstå hva kursene deres handler om på en visuelt tiltalende måte.

Markedsføring

Vi er stolte av å kunne si at markedsføringen vi har kjørt for Helse og Prestasjon AS har vært en stor suksess. Ved å jobbe tett med dem for å forstå deres behov og mål, utviklet vi en skreddersydd strategi som passet perfekt til deres unike krav. Vår tilnærming inkluderte grundig analyse av deres målgruppe og marked, for å identifisere de beste mulighetene for å nå ut til potensielle kunder. Med en omfattende digital markedsføringsplan, som inkluderte en rekke kanaler fra søkemotoroptimalisering til sosiale medier og e-postmarkedsføring, klarte vi å øke antall konverteringer og salg betydelig for Helse og Prestasjon AS. Ved å fokusere på å skape engasjerende og verdifullt innhold som var relevant og tydelig for målgruppen, har vi oppnådd en ROI på 2 for vår innsats. Vårt samarbeid med Helse og Prestasjon AS har vært en nøkkel til deres suksess, og vi er stolte av å ha vært en viktig del av denne reisen. Vi ser frem til å fortsette å hjelpe Helse og Prestasjon AS med å nå sine mål i fremtiden og vil alltid strekke oss langt for å sikre at våre kunder får de beste mulige resultatene fra vår markedsføringsinnsats.

Vårt mål

Hos Temper Media AS er vårt mål alltid å overgå våre kunders forventninger. Vi er stolte av nettsiden og kursportalen vi har skapt for Helse og prestasjon AS og er trygge på at den vil hjelpe selskapet med å oppnå sine forretningsmål.