Ny nettside
eller nettbutikk?

Vi spesialiserer oss på moderne nettsider og nettbutikker optimalisert for konverteringer. Nettstedet ditt er ditt viktigste salgverktøy i dagens digitaliserte verden, og det hjelper lite å drive masse trafikk til en dårlig og treig nettside.

Hikari Norge nettbutikk
Temper AS ny nettside
Temper Media nettside
Nettside hastighet

Topp-moderne nettsider

Øk bunnlinjen og
Få flere kunder

Vi setter oss inn i dine behov og jobber med å løse problemene dine. Nettsiden din er ditt viktigste salgverktøy i dagens digitaliserte verden, og vi forstår at det ikke hjelper å få masse trafikk til en dårlig nettside.
Alle våre nettsider er spesialtilpasset deres behov og ønsker. De er topp-moderne med rask innlastningstid og god brukerflyt. Dette sikrer at en større andel av besøkende konverterer og blir kunder.
0
+

Nettsider

0
+

År Erfaring

Element
Element
Vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Vi kan hjelpe med

Nettsider med høy kvalitet

La oss sammen bygge deres drømmenettside. Vi kan utvikle en helt ny nettside eller renovere deres nåværende side.

Vi hører stadig vekk at nettbutikker er fremtiden - og vi er helt enige! Markedet beveger seg mer og mer mot online shopping av både varer og tjenester. Vi kan hjelpe din butikk komme seg på nett.

Å sette opp en kurs plattform er tidkrevende og vanskelig. Heldigvis har vi lang erfaring med nettopp dette. Den største fordelen med sin egen kurs plattform er at du slipper å bytte tid mot penger.

Prosjekter

Noen av våre Prosjekter.

Her er noen av våre tidligere prosjekter.
Vil du se mer av vårt arbeid er det bare å ta kontakt.

Alt om styrketrening

Ny nettside og brukerportal for Cannibal Casting AS. Nettsiden sitt tema er personer i masker og dyr - representativt for casting (skuespill, reklame, TV).

Nettsiden er dynamisk og er kodet i React JS. Besøkende kan opprette en profil, laste opp bilder og legge inn relevant person. Cannibal casting har et admin-dashboard med alle brukere, for enkelt søk på skuespillere og/eller statister.

Temper plattform

Plattform med abonnement løsning og brukerportal.

Temper media gammel nettside

Komplett kurs-plattform med portal.

Helsedesign AS

Helsedesign AS har fått hjelp av oss til å lage en nettside som dekker deres behov for presentasjon av bedriftens tjenester. Vi har laget alt fra design og teksting til koding av siden, samt integrering av videoinnhold for å gi en mer dynamisk og visuell presentasjon av bedriften.

Våre dyktige fagpersoner har sørget for at nettsiden til Helsedesign er profesjonell, brukervennlig og informativ. Vi har også sørget for at siden oppfyller gjeldende lover og forskrifter, slik at Helsedesign kan være trygge på at deres online tilstedeværelse er i tråd med etiske og juridiske krav.

Hikari Norge nettside

Nettbutikk med flere produkter og Klarna.

Coach haugen nettside

Nettside med funksjonaliteter for lead form og betaling.

Personlig trener Suzanne

Suzanne Bottolfsen sin helt nye nettside. Dette er en enkel men moderne nettside med funksjonalitet for online coaching. Jotform er integrert for kundeinnhenting og betaling.

Våre Pakker.

Nettside

Komplett oppsett

 • Behovsanalyse og ønsker
 • Tilpasset alle enheter
 • Rask innlastningstid
 • Moderne design
 • SEO arbeid
 • Cookies panel
 • Personvernserklæring
 • Analyser og brukertesting

Nettbutikk

Komplett oppsett

 • *Samme som nettside
 • Flere produker og kategorier
 • Betaling med klarna og vipps
 • Integrasjoner
 • Enkelt brukersystem
 • Shopify, Woocommerce, Wix
 • Tilbud og kampanjer
 • Hjelp med markedsføring

Plattform

Komplett kursplattform

 • *Samme som nettbutikk
 • Komplett brukerportal
 • Admin dashboard
 • Kursvideoer
 • Enkelt brukersystem
 • Abonnementer
 • Quizer og lekser
 • Analyser og testing

Få et helt uforpliktende pristilbud

Tar kun 2 minutter

Fyll ut skjema og få et pristilbud

Element

Våre Tjenester.

Icon

Dyktige Utviklere

Page-builders og andre hurtig verktøy har blitt en standard i nettside/media industrien.. Dette er noe vi er imot. Slike nettsider er ofte enkle å lage og krever lite til ingen ferdigheter. Man ender ofte opp med "tunge" nettsider som prestere dårlig på både hastighet og SEO.

Alle våre nettsider er utviklet fra bunn og er lagd av fagfolk. Vi tar stor stolthet i vårt arbeid og strever alltid for at alle våre kunder er fornøyde.

Icon

UI/UX Design

User interface- og user experience design handler om forbrukerens opplevelse og utseendet til nettsiden. En nettside skal nemlig ikke bare se flott ut, men den skal også være enkel å bruke. Det betyr nyttige lenker, gode CTA's (knapper/call to action) og enkel navigasjon.

Det går en stor mengde research inn i design prosessen. Sluttproduktet er da en skreddersydd nettside utviklet og designet for og i mot deres målgruppe.

Icon

Search Engine Optimalisation (SEO)

SEO er enkelt forklart hvor bra nettsiden rangerer på Google. Har nettsiden god SEO vil det føre til økt organisk trafikk. Når vi jobber med SEO så jobber vi på tre hovedomeråder:
On site SEO ,Technical SEO og Off site SEO.

Godt SEO arbeid krever dyktige kodere, riktig innhold, gode nøkkelord og økt troverdighet over tid. Kombineres dette med de riktige analyse verktøyene er sjansen stor for en god google rangering.

Icon

Google SC og Analytics

Google search console er et verktøy som gir deg dyp innsikt i trafikk, hastighet, brukeropplevelse og prestasjon på google. Her vil du få innsikt i eventuelle feil og mangler på siden din, samt om den presterer som den skal. Google analytics er google sitt analyse verktøy som gir deg kundeinnsikt og brukerdata (alt fra ROI til kundereise). En god bedriftsprofil på google er også viktig for økt merkevarebevissthet og kunde-trygghet.

Icon

Analyse Verktøy

Kjører din bedrift facebook, instagram, snapchat, tiktok, youtube eller markedsføring på andre sosiale medier? Da er det viktig at nettsiden har de riktige pikselene og analyse verktøyene. Dette gjør at man kan kjøre markedsføring direkte mot tidligere besøkende (såkalte varme leads) og vil være viktige verktøy for god markedsføring.
Ved hjelp av denne dataen optimaliserer vi nettsiden din basert på statistikk og tilbakemeldinge.

Icon

Brukeroptimalisert

Det er vanskelig å vite hvordan en potensiell fremtidig kunde vil samhandle med nettsiden din. Hvor vil kundene klikke? Hva vil de ignorere? og hvordan kan du optimalisere nettsiden for konverteringer? Vi bruker avanserte analyse verktøy som lar oss se live hvordan besøkende samhandler med nettsiden.

Vi optimaliserer alle våre nettsider for alle enheter. Nettsiden vil se og fungere like bra på både mobil, nettbrett og PC.

Icon

Engasjerende innhold

Det er lite som selger og skaper mer engasjement enn kule reklamefilmer og profesjonelle bilder. Videoinnhold har aldri vært like populært som i dagens samfunn og gode bilder skaper et profesjonelt utseendet. Det er bra for ekstremt mye, og noen av tingene er: SEO, engasjement, salg og merkevare bygging.
Les mer om våre produksjoner og reklamefilmer her.

Icon

God Kundeservice

Vi er alltid tilgjengelige for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er ekstremt opptatt av gode kundeforhold og jobber kun med seriøse aktører. Vi har veldig troen på ordtaket "Hvis du jobber for ditt rykte nå, vil ditt rykte jobbe for deg senere."

Full gjennomgang

Helt gratis analyse av din nettside eller nettbutikk.

Våre eksperter analyser nettsiden din helt gratis!

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål Og Svar

Hva koster en enkel nettside?

Prisen på en nettside vil variere. Er du en oppstartsbedrift med et veldig lavt budjsett kan en løsning være å gjøre det selv. Da kan man bruke en såkalt web-page builder som elementor eller wix.

Er dere en liten til stor bedrift som ønsker noe profesjonelt og brukervennlig anbefaler vi å leie inn noen profesjonelle. Det er mange ting å tenke på når man lager en nettside. Utseendet og design er kun en liten del av det. Prisen på en slik nettside vil variere såpass mye at det er umulig å gi en pris uten å vite litt mer. Vil du ha et 100% uforpliktende tilbud kan du fylle ut dette skjemaet.

Ja, vi kan gjøre alt for dere! Vi anbefaler allikavel de fleste å finne et ønsket domenet selv på domeneshop. Da slipper dere å betale noen for å gjøre det og dere kan få ønsket domenet med en gang. Da er dere også sikre på at dere selv eier domenet. Et .no domenet koster kun 120 kroner i året og domeneshop er en av Norges ledende aktører på domener. Er det ønskelig at vi skal fikse det for dere gjør vi selvfølgelig det!

En profesjonell nettside har mange kjennetegn. Den skal se bra ut, være funksjonell, ha de riktige analyse verktøyene, rask innlastning, bra SEO og viktigst av alt - speile deres bedrift og merkevare. Går man i dybden på de ulike kategoriene er det tusenvis av ting å tenke på. Men slapp av, vi tar oss av alt og sørger for at nettsiden blir akkurat slik dere ønsker.