Helsedesign AS

Webdesign, programmering, video og foto

Vi er glade for å kunngjøre fullføringen av prosjektet for Helsedesign AS, hvor vi ble tildelt oppgaven med å designe og utvikle en ny nettside for selskapet. Vårt team hos Temper Media AS samarbeidet tett med Helsedesign AS for å sikre at den nye nettsiden møtte alle deres behov og forventninger.

Bakgrunn

Prosjektet ble igangsatt med en avtale mellom Temper Media AS og Helsedesign AS, hvor omfanget av arbeidet og forventede leveranser ble spesifisert. I tillegg til å designe og utvikle nettsiden, var vi også ansvarlige for å produsere fire videoer og 30-50 bilder for Helsedesign AS.

Gjennom hele prosjektet var fokuset vårt på å sikre at nettsiden vi skapte ikke bare var estetisk tiltalende, men også funksjonell og brukervennlig. Vi samarbeidet tett med Helsedesign AS for å forstå deres krav, og vårt team av eksperter brukte sine ferdigheter for å skape en nettside som oppfylte disse kravene.

Design

Designprosessen vår var gradvis, og vi brukte primært HTML, CSS, Illustrator og photoshop for å utvikle nettsidens utseende og design. Design prosessen bestod av mye research for å skjønne brukermønsteret til besøkende. Det var også viktig for oss og Helsedesign at det skulle være lett å skjønne hva tjenestene dere gikk ut på, hvem som trengte det, og hvordan de enkelt kunne få et skreddersydd tilbud til sin bedrift.

Tidlig i prosessen lagde vi et midlertidig domenet for Helsedesign slik at de kunne være med på hele prosessen og følge med på hva vi gjorde. Vi delte også vår arbeidsmappe på Google Drive med Helsedesign AS, og ga dem muligheten til å gjennomgå vår fremgang og gi tilbakemeldinger.

Funksjonalitet

Vi sørget også for at nettsiden til Helsedesign AS var funksjonell og hadde rask innlastningstid på under 3 sekunder. Faktisk klarte vi å få innlastningstiden ned til under 1 sekund, og nettsiden fikk en A grade på performance med 100% i performance score av GTMETRIX. I tillegg la vi inn en avansert søkefunksjon som var satt opp mot Brønnøysundregisteret. Dette gjorde det mulig for besøkende å sjekke om deres bedrift trenger bedriftshelsetjeneste eller ikke ved å skrive inn organisasjonsnummeret sitt. Dette var noe Helsedesign ønsket, da de ofte ble oppringt og spurt om dette. Med denne funksjonen sparer Helsedesign mye tid og kan tilby bedre service til sine kunder.

Tekstinnhold

Vi ga også tekstinnhold til nettsiden, og jobbet sammen med Helsedesign AS for å lage innhold som var engasjerende, promoterte deres merkevare, og forbedret nettsidens søkemotoroptimalisering (SEO). Vårt team av erfarne tekstforfattere sørget for at teksten var klar, kortfattet og effektiv i å kommunisere det ønskede budskapet.

Foto og video

Vi produserte fire videoer for nettsiden og lagde en bildebank med profesjonelle bilder. Videoene vi produserte fremhevet Helsedesign AS sine produkter og tjenester, hvor hver hver video hadde hvert sitt formål. I tillegg tok vi 30-50 bilder som skulle legges til Helsedesign AS sin bildedatabase samt brukes på deres nettside.

Til slutt sørget vi for at alle grafiske filer ble levert i digital, redigerbar format, med høyoppløselige bilder brukt gjennom hele nettsiden.

Utdrag fra nettsiden

Vårt mål

Hos Temper Media AS er vårt mål alltid å overgå våre kunders forventninger. Vi er stolte av nettsiden vi har skapt for Helsedesign AS og er trygge på at den vil hjelpe selskapet med å oppnå sine forretningsmål. Vi forblir forpliktet til å samarbeide tett med våre kunder for å sikre at de får de beste mulige resultatene fra våre tjenester.

Oppsummert er vi stolte av å ha jobbet med dette prosjektet for Helsedesign AS, og vi ser rem til å fortsette vårt samarbeid med dem. Hvis du leter etter et profesjonelt og erfarent team som kan designe og utvikle din nettside eller nettbutikk, nøl ikke med å kontakte oss på Temper Media AS. Vi vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov og mål, og skape en nettside som er optimalisert for å gi deg suksess i dagens digitale verden.

Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder, og vår filosofi er at din suksess er vår suksess. Derfor vil vi alltid strekke oss langt for å sikre at du er fornøyd med resultatene av vårt arbeid. Vi tilbyr også kontinuerlig støtte og vedlikehold for din nettside eller nettbutikk, slik at du kan være trygg på at alt fungerer optimalt til enhver tid.

Kort sagt, hvis du vil ta din virksomhet til neste nivå i den digitale verdenen, er Temper Media AS det rette valget for deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå dine mål. Vi ser frem til å høre fra deg!