Cannibal Casting

Webdesign, programmering, brukerportal

Vi er stolte av å ha fullført et spennende prosjekt for Cannibal Casting, hvor vi ble tildelt oppgaven med å utvikle en ny nettside med en brukerportal. Vårt team hos Temper Media AS jobbet tett med Cannibal Casting for å sikre at den nye nettsiden møtte alle deres behov og forventninger.

Bakgrunn

Prosjektet ble igangsatt med en avtale mellom Cannibal Casting og Temper Media AS, hvor omfanget av arbeidet og forventede leveranser ble spesifisert. Cannibal Casting ønsket en nettside med en brukerportal der potensielle skuespillere og modeller kunne registrere seg og legge ut sin informasjon og bilder.

Design

Vi tok hensyn til både estetikk og funksjonalitet under designprosessen. Nettsiden har en kul vri med bilder av folk i forskjellige masker, som beskriver casting-bransjen på en treffende måte. Vi la også stor vekt på brukervennlighet og tilgjengelighet, og sørget for at nettsiden var optimalisert for å tiltrekke seg potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Funksjonalitet

Vi utviklet en brukerportal som gjorde det enkelt for potensielle skuespillere og modeller å registrere seg og legge ut all relevant informasjon og bilder. Cannibal Casting fikk et dedikert admin-dashboard som gir dem enkel tilgang til alle registrerte brukere, slik at de enkelt kan segmentere dem etter kategori eller andre behov.

Tekstinnhold

Vi jobbet tett med Cannibal Casting for å utvikle engasjerende og effektivt innhold til nettsiden. Våre erfarne tekstforfattere sørget for at innholdet var klart, kortfattet og effektivt i å kommunisere Cannibal Castings budskap og merkevare.

Bilder

Vi fikk i oppgave å finne relevante bilder og animasjoner til nettsiden. Temaet skulle være folk i masker og dyr - da dette er en representasjon av casting. Vi valgte ut bilder vi likte å gjorde en gjennomgang med kunden. Der kom vi til enighet med noen veldig kule bilder til nettsiden.

Til slutt sørget vi for at alle grafiske filer ble levert i digital, redigerbar format, med høyoppløselige bilder brukt gjennom hele nettsiden.

Utdrag fra nettsiden

Vårt mål

Hos Temper Media AS er vårt mål alltid å overgå våre kunders forventninger. Vi er stolte av nettsiden vi har skapt for Cannibal Casting og er trygge på at den vil hjelpe selskapet med å oppnå sine forretningsmål. Vi forblir forpliktet til å samarbeide tett med våre kunder for å sikre at de får de beste mulige resultatene fra våre tjenester.