Element
Markedsføring

Digital
Markedsføring

Digital markedsføring er den beste måten å øke bunnlinjen for din bedrift. Få mer trafikk, innhent leads og få fler salg.

Digital markedsføring på Alle plattformer

Element
Element

Hvorfor velge oss

Den enkleste måten å nå din målgruppe

Icon

Garanti - 100% risikofritt

Vi garanterer nye kunder og tar ikke betalt en eneste krone før vi har opnnådd ønsket resultat. Markedsføring skal lønne seg. Vår markedsføring er derfor resultatbasert og vi tar kun betalt hvis markedsføringen er lønnsomt. Det verste som kan skje er at du har fått gratis eksponering!

Vår markedsføring er resultatbasert, noe som betyr at vi jobber hardt for å sikre at alle kampanjer er lønnsomme. Vi tar kun betalt når markedsføringen er lønnsom for deg, og vi er stolte av å kunne si at vi har en god track record med suksessfulle kampanjer for våre kunder.

Icon

Målbart - Åpenhet med resultater

Vi gir deg full oversikt over hvor pengene dine går, og hvordan de blir brukt for å øke din ROI. Vi mener at gjennomsiktighet er nøkkelen til å bygge et tillitsfullt forhold til våre kunder, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å sørge for at du føler deg trygg på at du får mest mulig ut av investeringen din.

Vår målbare tilnærming betyr at vi kan gi deg detaljerte rapporter om kampanjene dine og vise deg nøyaktig hvordan vi jobber for å øke din ROI. Vi er stolte av å være åpne og ærlige om resultatene vi oppnår. Vi forstår at våre kunder investerer tid og penger i vår tjeneste, og vi tar dette ansvaret på alvor.

Icon

Øk bunnlinjen - Med flere salg

Vi forstår at å øke salget kan være en utfordring, spesielt i dagens konkurransedyktige marked. Det krever en solid strategi, målrettet kommunikasjon og innsikt i kundenes behov og ønsker. Våre erfarne markedsførere vil hjelpe deg med å utvikle og implementere en effektiv strategi som vil øke synligheten din, engasjere kundene og konvertere besøkende til kunder.

Vi forstår at salgsøkning er en av de viktigste faktorene for enhver bedrift, og vi vil arbeide hardt for å sikre at dine markedsføringskampanjer fører til økt salg. Vår tilnærming er basert på en dyp forståelse av kundenes behov og ønsker, og vi vil sørge for at dine kampanjer er målrettet og effektive.

Icon

Konverteringsvennlige leads

Ønsker du å få flere konverteringer fra nettstedet ditt? Da er det å fokusere på å generere varme leads en effektiv måte å øke konverteringene på. Med vår markedsføringstjeneste vil vi hjelpe deg å generere flere kvalifiserte leads som er klare til å konvertere til kunder.

Vi bruker avanserte teknikker som lead magnet strategier, landingssider, e-postmarkedsføring og retargeting annonser for å tiltrekke og konvertere kvalifiserte leads. Vi vil hjelpe deg å bygge opp en liste over varme leads som har uttrykt interesse for dine produkter eller tjenester. Vi vil også analysere og optimalisere kampanjene for å sikre at de gir best mulig avkastning på investeringen din.

Noen av våre kampanjer

Vi er stolte av å ha hjulpet våre kunder med å oppnå suksess i deres markedsføring. Vi er opptatt av å finne den beste tilnærmingen for hver enkelt kunde og bruke vår kompetanse og erfaring til å skape målrettede og effektive kampanjer.

Helse og prestasjon AS

Vi er stolte av å ha hjulpet Helse og Prestasjon AS med deres markedsføring, som har vist seg å være en stor suksess. Vår tilnærming var å utvikle en skreddersydd strategi som passet perfekt til deres unike behov og mål. Vi startet med å utføre en grundig analyse av deres målgruppe og marked, for å identifisere de beste mulighetene for å nå ut til potensielle kunder. Deretter utviklet vi en omfattende digital markedsføringsplan som inkluderte en rekke kanaler, fra søkemotoroptimalisering til sosiale medier og e-postmarkedsføring.

Vi sørget for at markedsføringen var godt målrettet og relevant for målgruppen, samtidig som den var tydelig og lett å forstå. Vårt fokus på å skape engasjerende og verdifullt innhold resulterte i en betydelig økning i antall konverteringer og salg for Helse og Prestasjon AS. Det er derfor med stor glede at vi kan meddele en ROI på 2 for markedsføringen vi har utført for Helse og Prestasjon AS. Vi er glade for å ha vært en viktig del av deres suksess, og ser frem til å fortsette å hjelpe dem med å nå sine mål i fremtiden.

Bilde
Bilde

Trafikkskole AS

Trafikkskoler har ofte en tøff konkurranse når det gjelder å tiltrekke seg nye kunder. Vi har jobbet med Trafikkskole AS for å hjelpe dem å markedsføre seg på en mer effektiv måte og nå ut til potensielle elever. Resultatene taler for seg selv - en nylig kampanje genererte en omsetning på 170 000 NOK på bare 18 dager. Vår ROI på denne kampanjen var også imponerende, og viser at vår tilnærming til markedsføring for trafikkskoler kan gi betydelige resultater. Vi er stolte av å kunne hjelpe Trafikkskole AS med å øke synligheten og tiltrekke seg flere kunder.

Vårt samarbeid med Trafikkskole AS er basert på gjensidig tillit og åpen kommunikasjon. Vi jobber tett med dem for å forstå deres spesifikke behov og utvikle en tilpasset markedsføringsstrategi som passer deres mål og budsjett.

*Kunden er anonymisert på grunn av mange henvendelser. Kontakt oss hvis du ønsker å vite mer om kunden!

Temper Media AS

Vi har nylig gjennomført flere vellykkede leads-kampanjer for å tiltrekke oss nye kunder til vår nettside. Ved å utnytte kraften i sosiale medier og betalt annonsering, har vi nådd ut til en større målgruppe og økt trafikken på nettsiden vår betydelig. Vi har satt tydelige og målbare mål for hver kampanje, og gjennom kontinuerlig testing og optimalisering har vi oppnådd en svært god avkastning på investeringen vår. Våre resultater viser at vi er eksperter på å skape effektive markedsføringsstrategier for våre egne behov og kan hjelpe våre kunder med å gjøre det samme.

Vi er veldig fornøyde med resultatene vi har oppnådd gjennom våre egne annonsekampanjer for å tiltrekke oss nye nettside kunder. Ved å fokusere på målrettet annonsering, har vi vært i stand til å generere en jevn strøm av varme leads til vår nettside, noe som har ført til en betydelig økning i konverteringer. Vi har jobbet hardt for å finne den rette målgruppen, optimalisere kampanjene våre og kontinuerlig evaluere resultatene, og det har absolutt gitt avkastning. Vi er stolte over å kunne si at våre kampanjer har gitt oss en høy ROI og har bidratt til vår suksess som et ledende markedsføringsselskap.

Bilde
Bilde

Lovily.no

Vi har hatt gleden av å jobbe med Lovily, en spennende bedrift som har som mål å tilby trendy og bærekraftige produkter til ungdom. Med vår inngående kunnskap om målgruppen, bestemte vi oss for å prøve TikTok-annonsering for å øke bevisstheten om merket og tiltrekke oss en større følgerskare. Vi kjørte en blanding av både organisk og betalt markedsføring, som resulterte i en total på 450.000 visninger. Ved å bruke TikTok-annonsering kunne vi nå ut til en stor del av målgruppen, og med en kombinasjon av spennende innhold og målrettet markedsføring, oppnådde vi en betydelig økning i bevisstheten om merket og engasjement fra publikum.

Ved å kombinere organisk og betalt markedsføring kunne vi oppnå optimal eksponering for Lovily på TikTok-plattformen. Med betalt markedsføring kunne vi målrette annonsene mot spesifikke aldersgrupper og interesser, og dermed nå ut til potensielle kunder som var mer tilbøyelige til å engasjere seg med Lovily. Gjennom organiske kampanjer kunne vi skape merkevarebevissthet og bygge tillit med publikum på plattformen.

Gratis veiledning

Usikker på hva
din bedrift trenger?

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale for å se på hva dere burde gjøre.